Hardware odjel 1

Elektronička rješenja

Byte Lab vam nudi cjelovito rješenje. Vaš proizvod će biti dizajniran, testiran i proizveden u najkraćem mogućem roku.

Saznajte više…
Software odjel 1

Razvoj Firmwarea

Trebate Firmware za svoj uređaj? Razvit ćemo vam prilagođeni software ili kombinaciju softwarea i hardwarea.

Saznajte više…
Proizvodnja

Proizvodnja

Byte Lab će vam pružiti potpunu uslugu proizvodnje. Naša misija je osigurati najvišu kvalitetu vašeg proizvoda.

Saznajte više…

Prepustite nam razvoj i projektiranje, te proizvodnju vašeg elektroničkog proizvoda

Naš zadatak je pomoći vam razviti vaš proizvod. Surađujući s nama, imat ćete pouzdanog i iskusnog partnera.
Kontaktirajte nas

Pretvorite svoju ideju elektroničkog proizvoda u realnost

Byte Lab ima znanje koje vam treba. Suradnja s nama štedi vam vaše dragocjene resurse.
Kontaktirajte nas

Elektronička rješenja

Byte Lab ima cjelovito rješenje za vaše potrebe. S nama kao partnerom, vaš proizvod će biti spreman za tržište u najkraćem mogućem roku.

Razvijanje rješenja

Hardware i software razvoj na jednom mjestu

Byte Lab ima vlastiti hardware i software razvojni odjel koji će dizajnirati i testirati sve vaše elektroničke module. Uska suradnja između ovih odjela omogućuje nam proizvodnju vrhunskih proizvoda.

Razni moduli

Dokazana i testirana elektronička rješenja ugrađena u vaš proizvod

Naši inženjeri su specijalizirani za elektronička rješenja. Svoje vrijedno iskustvo koje su skupili na preko stotinu međunarodnih projekata, integrirat će u proces stvaranja vašeg novog proizvoda. Od ideje, preko razvoja do testiranja i proizvodnje.

Brži rezultati

Od ideje do prototipa 40% brže od konkurencije!

Rezultat je kod nas 40% brži od konkurencije. Naši iskusni inženjeri su samo jedan dio uspješnog rješenja. Byte Lab ulaže u još dva krucijalna segmenta. Prvo je naše skladište s preko 3 milijuna elektroničkih komponenti koje nam stoje na raspolaganju te tako izbjegavamo čekanje isporuke od strane distributera. Drugo, ulažemo u prototipne proizvodne linije što nam omogućuje trenutnu proizvodnju bez potrebe da čekamo ugovore od proizvođača.

emc test

EMC testiranje ubrzat će kompatibilnost vašeg proizvoda regulativnim propisima

Naše testiranje u fazi projektiranja, ubrzat će proces kompatibilnosti vašeg proizvoda regulativnim propisima. Standardi i propisi su jedan od glavnih segmenata u procesu stvaranja novog proizvoda. Postizanje Elektromagnetske kompatibilnosti (EMC) je jedan od glavnih problema pri proizvodnji elektroničkih proizvoda. Upravo iz tog razloga Byte Lab ulaže u EMC opremu.

Razvoj Firmwarea

Byte Lab vam nudi prilagođeni software ili kombinaciju softwarea i hardwarea

Programska biblioteka

Byte Lab ima vlastitu programsku biblioteku koju može koristiti za vaš novi proizvod

Unošenjem više od 100 različitih projekata koje smo razvijali za različite klijente, stvorili smo vlastitu programsku biblioteku koja uključuje upravljačke programe, algoritme…te nam je na raspolaganju za ponovnu uporabu.

Hardware odjel 2

Podrška inženjera hardware odjela, omogućuje brži razvoj softwarea

Velika prednost našeg software tima je u tome što imaju podršku naših hardvera inženjera. Rezultat ove suradnje je bolje rješavanje problema i brže otkrivanje eventualnih pogrešaka. Naš timovi svojom suradnjom nadilaze svoje odjele što nam omogućuje da proizvodimo kompleksne sustave kao što je EcoMobile, koji je ujedno i najbolji dokaz naše kompetencije. 

Standard kodiranja

Vlastiti standard kodiranja osigurava najviši stupanj kvalitete

Software razvijen i prilagođen za vaš proizvod bit će u skladu s najvišim standardima kodiranja. Svi kodovi koje proizvodimo u skladu su s našim vlastitim standardom kodiranja koji je rezultat dugogodišnjeg iskustva . Ovaj standard nam pomaže smanjiti broj bugova te je pisanje koda učinkovitije. Tijekom razvoja koristimo alate i tehnike kao što su – Code Coverage, Static Code Analysis, TRACE debugging, GIT source control i Code Review kako bi osigurali najviši mogući standard.

Proizvodnja

Od elektroničkog rješenja do proizvodnje, Byte Lab vam pruža potpunu uslugu.

Kontrola kvalitete

Profitirajte i vi iz našeg iskustva u upravljanju lancem opskrbe

Iskoristite naše iskustvo i partnerstvo s raznim distributerima i proizvođačima komponenti kako bi dobili najbolje ponude za vaš proizvod. Znamo gdje ćemo zatražiti i dobiti najbolje ponude, te kako provjeriti kvalitetu ponuđenih komponenti raznih proizvođača. 

Analiza proizvodnje

Vaš proizvod će biti jednostavan za proizvodnju

Razvijanje proizvoda koji će raditi nije dovoljno, proizvod također mora biti jednostavan za proizvodnju. Projektiranje koje ne izostavlja smisao samog  proizvoda je ono što ćete dobiti od Byte Laba. Prave i ispravne odluke donose se na početku projektiranja te se na taj način osigurava nesmetana proizvodnja. 

Testni uređaj

Kvaliteta svake jedinice proizvoda biti će ispitana našim ispitnim uređajima i softwareom

Važan dio proizvodnje je kontrola kvalitete. Ovdje je Byte Lab superioran. Imamo veliko iskustvo u razvoju metoda ispitivanja kojima se osigurava da je svaka proizvedena jedinica u potpunosti funkcionalna.