Byte Lab Grupa / Profil tvrtke

  • Tim
  • Software odjel
  • Hardware odjel 03
  • Hardware odjel 02
  • Ugradbeno računalo sa zaslonom na dodir

O nama

Byte Lab je neovisna inženjering tvrtka specijalizirana za razvoj ugradbene elektronike. Možemo vam ponuditi cjelovito rješenje, od ideje do finalnog proizvoda. Kao vaš partner, pružit ćemo vam znanje i iskustvo, ponuditi našu podršku tijekom izrade konačnog proizvoda (dizajn proizvoda, potporu tijekom certifikacije i standardizacije, organizacija proizvodnje…).

Primjenjujemo specifični pristup i optimalno rješenje ostvarujemo kroz partnerstvo na svakom projektu s vama kao našim partnerom i klijentom.

Kako smo počeli?

Byte Lab su osnovali Danijel Babić i Matija Puškar, dva prijatelja koji su se počeli igrati s elektronikom još u osnovnoj školi. Nakon što su diplomirali na Fakultetu elektrotehnike i računarstva pokrenuli su tvrtka usmjerenu na razvoj i inovacije na području elektronike i ugradbenih računalnih sustava. Nekoliko godina kasnije, Ivan Dodig, njihov kolega s fakulteta im se  pridružuje, te oni danas predstavljaju Upravni odbor.

Danas

Imamo konstantan rast broja zaposlenih, novih partnera te konačno novih projekata. Naši kupci i partneri su mala i srednja poduzeća, državne kompanije, odjeli istraživanja i razvoja (R & D) velikih poduzeća. Nakon što smo uspješno proveli više od stotinu međunarodnih projekata postali smo pouzdan i poželjan partner koji može riješiti i najsloženije zahtjeve na području razvoja elektronike.

Byte Lab

Naša misija

Pretvoriti ideju elektroničkog proizvoda naših klijenata u realnost. 

Naša filozofija

Bliskom suradnjom naših hardware i software timova, možemo se usredotočiti na vaše zahtjeve i brzo kretati od ideje do izrade prototipa  te faze proizvodnje.

Naše obećanje

Suradnja s nama će uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme i resurse.

Naše vještine

Projektiranje ugradbene elektronike 100
Proizvodnja 100
Embedded Linux 100
Operacijski sustav za rad u stvarnom vremenu 100
Razvijanje Firmwarea (C / C++) 100
Cloud rješenja 100

Upravni odbor

Danijel Babic
Danijel BabicM.Sc.CS
S više od 12 godina iskustva u razvoju ugradbenih računalnih sustava. Vrlo je vješt u C / C ++ programiranju koje uključuje upravljačke programe, komunikacijske protokole i RTOS aplikacije. Dodatne vještine uključuju embedded Linux, server i mrežnu administraciju. Danijel je glavna i odgovorna osoba u odjelu Softwarea – razvoj Firmwarea.
Ivan Dodig
Ivan DodigM.Sc.EE
Ivan je iskusan inženjer elektrotehnike i voditelj odjela Hardwarea. Bio je na čelu mnogih projekata razvoja Elektroničkih sustava uspješno implementiranih diljem svijeta. Njegovo iskustvo u razvoju i testiranju elektroničkih sustava donosi neprocijenjivu vrijednost koja je ključna u proizvodnji i dizajnu industrijskih i IoT elektroničkih sustava.
Matija Puskar
Matija PuskarM.Sc.EE
Matija je iskusan inženjer elektrotehnike. Odgovoran je za integraciju sustava, izravno koordinira svih razvojem u Byte Lab. On je stručnjak u području ugradbenih računalnih sustava. Matija je počeo slijediti svoju inženjersku strast još tijekom osnovne školi, a danas je mentor i inspiracija novim generacijama inženjera i poduzetnika.