Project Description

uniGluko – Sustav za kontrolu dijabetesa

Byte Lab je bio dio istraživačkog i razvojnog tima za uniGluko, trokomponentnog sustava koji mjeri razinu šećera u krvi.

nigluko-mobile

uniGluko Mobile

Utaknite uniGluko MOBILE u pametni telefon, spojite svoj glukometar i pokrenite sinkronizaciju podataka.

Uređaj je malih dimenzija i diskretnog dizajna, a mobilna aplikacija je jednostavna i intuitivna, te omogućuje unos dodatnih podataka o prehrani, aktivnosti i terapiji.

unigluko-clinic

uniGluko Clinic

Liječnik se sada može u potpunosti posvetiti bolesniku, koristeći prethodno sinkronizirane podatke. Po dolasku u bolnicu, medicinska sestra će sinkronizirati podatke iz glukometar. Rezultat je više vremena za pacijenta , bolja kontrola bolesti i veća kvaliteta života za gotovo 400.000 osoba s dijabetesom.

 

unigluko-cloud

uniGluko CLOUD

Svi rezultati mjerenja koji su prikupljeni pomoću uniGluko uređaja pohranjuju se na uniGluko CLOUD platformi. uniGluko CLOUD omogućuje generiranje medicinskih alarma i daljinski praćenje pacijenta. S uniGluko CLOUD-om svi podaci su na jednom mjestu, tako da je moguće provesti kliničke studije i kontrolirati troškove dijabetesa u realnom vremenu.

uniGluko
Byte Lab je bio dio istraživačkog i razvojnog tima u ovom projektu. Posjetite web stranicu uniGluko kako biste dobili više informacija.
uniGluko